Of u voor een kort weekend komt of voor een langere vakantie, uw verblijf in Guesthouse St. Michael zal een bijzondere ervaring zijn.

Indeling Guesthouse

De hoofdingang is in de toren. Daar hangt een klok uit de 1787. De verdiepingen van de toren zijn voor de veiligheid afgesloten. Via de toren komt u in het schip van de kerk met een grote eettafel die ruimte biedt aan maximaal tien personen. De aangrenzende keuken heeft een vijfpits gasfornuis, oven, vaatwasser, koelkast, nespresso apparaat, waterkoker, electrische citruspers en verdere standaard keukenuitrusting. In de ruime zithoek kunt u zich ontspannen. Naast de zithoek staat een hemelbed voor twee personen met een klein zitje en een electrische haard. Achter de keuken is een grote badkamer gecreëerd. Deze heeft een toilet, wastafel en grote inloopdouche. Op de vide boven de badkamer is nog een tweede zithoek met een slaapbank voor twee personen.

Voorzieningen

Een haardroger is aanwezig, evenals handdoeken, toiletartikelen, badjassen voor twee personen en beddengoed. Guesthouse St. Michael is self-catering, maar beschikt over een goed ingerichte keuken waar u zelf de maaltijden kunt bereiden. Daarnaast bezorgen ontbijtservice.nl en ontbijtje.nl beiden in Dennenburg. In de zithoek vindt u nog een kleine tv en cdspeler, en zowel binnen als buiten is er WIFI. Ook zijn er boeken en spelletjes om u binnen te vermaken, en een jeu de boulesspel voor buiten. In de toren staat een kleine electrische BBQ en vindt u houtblokken voor de buitenhaard. St. Michael is rook- en huisdiervrij. In Ravenstein zijn fietsen te huur.

Tuin

De tuin van 2000 m2 heeft verschillende zitjes, waaronder een in een tuinkas, met een prachtig uitzicht op de omringende weilanden. Er is parkeerruimte voor twee auto's.

Dit romaanse kerkje heeft al een bescheiden filmdebuut gemaakt. In de film 'De bende van Oss' werd de poort gefilmd als de toegang tot het protestantse kerkhof, en ook de scene over het opgraven van de vermoorde wachtmeester werd in de tuin van St. Michael opgenomen.  In een hoek van de tuin lag vroeger een klein kerkhofje, dat bij de restauratie in 1958 geruimd werd. Alleen de zerken van enige notabelen markeren nu nog deze vroegere begraafplaats.